1.300 bezoekers op Cycle Union Bike Festival

Cycle UnionRuim 1.300 retailpartners en persvertegenwoordigers kwamen [datum] naar het 12e Bike Festival van de Duitse fietsfabrikant Cycle Union in Oldenburg. “De focus lag op een informele ontmoeting tussen dealers en onze medewerkers”, zegt CEO Werner Forster. “Een van de hoogtepunten was een videoboodschap van Kreidler teamrider Moritz Milatz die in Rio deelneemt aan de Olympische Spelen, en een gesprek met teamlid Markus Bauer die net weer vrij is van zijn blessure.”

Verder presenteerden meer dan dertig merkleveranciers en toeleveranciers hun producten, waarmee bezoekers een beeld kregen van de nieuwste trends binnen de industrie. Onder hen waren distributeurs uit Duitsland, de Benelux, Frankrijk, Oostenrijk, Zweden, Litouwen en Slovenië.

Tot slot gaf Marketing Director Rainer Gerdes een toelichting op de productfilosofie voor het komende modeljaar 2017. “Met ons premiummerk vsf fahrradmanufaktur bewijzen we dat continuïteit de sleutel tot succes is”, zei hij. “We concentreren ons daarbij op zinvolle innovaties en vanzelfsprekend op kwaliteit.”

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0