3-in-1 Meegroeifiets Vici

De 3-in-1 Meegroeifiets Vici heeft onlangs de prestigieuze internationale Red Dot Award 2023 gewonnen, de allereerste Product Design award voor een Nederlandse kinderfiets. Initiatiefnemer Mark Nijenmanting, samen met productontwikkelaar Dynteq, is trots op deze erkenning voor de Vici Meegroeifiets, die nog geen jaar op de markt is.

De Vici Meegroeifiets leert kinderen tussen 1 en 5 jaar snel, veilig en duurzaam fietsen zonder zijwieltjes. Met een slim en lichtgewicht design groeit de fiets moeiteloos mee, waardoor kinderen eenvoudig een volgende stap maken en sneller leren fietsen.

Een korte animatie illustreert het innovatieve concept ‘van stappen naar trappen’:

van stappen naar trappen'

Nieuws LifeCycleConcepts

Lennard Toes is sinds 1 juni jl. partner geworden van het Nederlandse LifeCycleConcepts. Het dealernetwerk van de prijswinnende 3-in-1 Meegroeifiets Vici is in slechts een half jaar tijd gegroeid naar bijna 100 winkels in 4 landen (België, Frankrijk, Duitsland en Finland), onder Toes’ leiding. Hij vertegenwoordigt nu ook de slanke Duitse e-bikes van Coboc.

Mark Nijenmanting van Vici waardeert Toes’ expertise en betrokkenheid bij de groei van Vici, inclusief de ontwikkeling van een nieuw 20 inch model. Het streven is om alle online verkopen van de kinderfietsen via de vakhandel uit te laten leveren.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0