Koppeling Flier Fietsen en CycleSoftware

Rijwielgroothandel Flier Fietsen uit Ede en automatiseringsbedrijf CycleSoftware uit Nistelrode hebben hun systemen gekoppeld. Dat moet het plaatsen en verwerken van bestellingen en artikelen voortaan een stuk eenvoudiger maken.

“Door de uitbreidende klantenkring groeide bij ons de behoefte om ons systeem te koppelen aan dat van Flier Fietsen”, legt Jebbe Sluiter van CycleSoftware uit. Flier Fietsen is eveneens blij met de gerealiseerde koppelingen. “Door ons systeem te koppelen met Cyclesoftware verhogen we de servicegraad voor ons groeiende klantenbestand. Met de gerealiseerde bestelfunctie en de inleesmogelijkheid van pakbonnen wordt nauwkeurig voorraadbeheer voor de detaillist een stuk eenvoudiger,” aldus Wim Flier, eigenaar van de Edese groothandel.

Door de koppeling van de systemen worden de producten van Flier voortaan automatisch ingelezen in het programma van CycleSoftware. Klanten van Flier hebben daardoor altijd de beschikking over actuele artikelbestanden en voorraadinformatie. Verder is het voortaan mogelijk voor fietsenzaken om direct vanuit CycleSoftware een bestelling bij Flier te plaatsen en kunnen de binnengekomen bestellingen middels het inlezen van een pakbon snel worden verwerkt.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0