SKS Germany. Groot geworden met kwaliteitspompen.

Ingezonden mededeling

SKS Germany is vooral bekend van de beste fietspompen, met als vaandeldrager de vader van alle pompen: de SKS RENNKOMPRESSOR. De pomp die al een halve eeuw op de markt is en nog steeds dagelijks bij vele fietszaken en actieve fietsers dienst doet. Maar het merk heeft inmiddels zo’n breed assortiment dat je de pompen bijna zou vergeten. Daarom in deze nieuwsbrief aandacht voor een drietal bijzondere pompen: de AIRKOMPRESSOR 12.0, de RIDEAIR en de INJEX CONTROL.

 

AIRKOMPRESSOR 12.0. Ook ideaal voor E-bikes
Wat maakt deze vloerpomp bijzonder? Heel veel extra lucht per slag. En dat is dus comfortabel bij banden met een groter volume. Zoals die van E-bikes, mountainbikes, stadsfietsen en natuurlijk fatbikes. De Multi Valve kop past op alle ventielen en je pompt zomaar tot 12 bar. De manometer is lekker groot en de stalen pompbuis voelt heel degelijk aan. En dat voor nog geen 30 euro, met vijf jaar fabrieksgarantie. Geen wonder dat deze pomp een van de hardlopers van SKS Germany is.

AIRKOMPRESSOR 12.0

RIDEAIR. De luchtbidon
De laatste jaren zien we een opvallende innovatieslag bij SKS Germany. De RIDEAIR is daar een mooi voorbeeld van. Je zet deze luchtbidon thuis met een goede vloerpomp op druk (tot 16 bar!) en mocht je onderweg lucht nodig hebben, dan perst de RIDEAIR dat in een paar seconden in je band, met een druk op de knop. Hoe handig is dat! Thuis vul je ‘m gewoon weer dus je hoeft geen CO2 patroon weg te gooien. De RIDEAIR past in je bidonhouder. Rijd je tubeless? Dan is de RIDEAIR ook superpraktisch, omdat hij de band snel vult. Adviesprijs is 59,99 euro, en voor een tientje extra zit er ook een cijferkabelslot in verwerkt. Daar is over nagedacht!

Thuis vullen van de RIDEAIR & RIDEAIR LOCK

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

INJEX CONTROL. Smartpomp onder de minipompen
Ken je een aluminium minipomp met manometer, EVA-pompkop voor alle ventielsoorten, een telescopische pompfunctie (lange en korte slag), een uitklapbare T-greep die tot 10 bar kan pompen? De INJEX CONTROL heeft het allemaal. Noem het een wonderpomp of een smartpomp. Het is sowieso een prettig maatje als je onderweg met luchtpech komt te staan. Adviesprijs is 29,99 euro en net als alle producten van SKS Germany rust er vijf jaar garantie op.

INJEX CONTROL

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0