LI_4415
ABUS Smooty, de kinderhelm

Goede bescherming ook voor de kleine fietser

Jaarlijks belanden ongeveer 4800 kinderen en jongeren op de Spoed Eisende Hulp na een ongeluk met hun fiets. In gemiddeld een kwart van deze gevallen gaat het om hoofdletsel als direct gevolg van het ongeval.
Van kleins af aan moet het motto zijn: nooit zonder een helm op de fiets!

Met de kinderhelm Smooty biedt ABUS een goede bescherming voor de jonge kinderen en baby’s. De goede veiligheidsnormen voor de Smooty ziet men al op het eerste gezicht: de vorm van de schaal met de laag doorgetrokken zij- en achterkanten biedt extra bescherming voor de gevoelige nek- en slaapdelen.

Door de vormgeving van de helm blijft het hoofd van het kind ook in een fietsstoeltje in een goede ergonomische rechte positie. Dankzij de voorste rand van de helm is gezicht bij een valpartij ook beschermd.

De pasvorm is zeer goed en de volle ring biedt optimale stabiliteit met 360° aansluiting aan het hoofd. Het Zoom verstelsysteem met handige draaiknop zorgt voor een eenvoudige en precieze verstelling van de helm.

De gevoelige huid van de kleine wordt beschermd door zachte, comfortabele riempjes en gespen. Een reflector op de achterzijde van de helm zorgt voor extra zichtbaarheid in het verkeer.
Een geïntegreerd insectengaas is standaard op deze lichtgewicht kinderhelm.

Het instapmodel kinderhelm is verkrijgbaar in vier kindvriendelijke ontwerpen en twee maten S (45-50cm) en M (50-55cm).

De adviesverkoopprijs is € 19,95 Incl. BTW.

smooty1smooty2smooty 4  smooty 3

Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0