Accell opent fiets experience center

de-fietserIn Ede heeft Accell Nederland donderdag 22 september fiets experience center De Fietser geopend. Op 9000 m2 zijn de merken Batavus, KOGA, Sparta, Loekie, Juncker Bike Parts, Van Nicholas, Ghost en Haibike in hun eigen fietswereld vertegenwoordigd. De opening van het nieuwe experience center werd onder andere door olympisch kampioene Elis Ligtlee en tourwinnaar Joop Zoetemelk verricht.

Historie en moderne techniek ontmoeten elkaar in De Fietser. Het exeprience center is gevestigd in de monumentale Westhal van de ENKA-fabriek die in 2002 haar deuren sloot. Het pand is voorzien van meer dan 400 beacons die de bezoekers via hun smartphone herkennen en ze feilloos begeleiden in hun route door De Fietser. De Fietser App die hiervoor speciaal ontwikkeld is, zorgt voor de complete omnichannel beleving. Het experience center heeft verder een compact museum over de historie van fietsen in Nederland, een e-bike informatieplein, een restaurant en een indoor testbaan van bijna een halve kilometer.

Bij de opening waren fietsdealers en andere genodigden aanwezig. Medio november is De Fietser gratis toegankelijk voor alle fiets geïnteresseerden. Zij kunnen in De Fietser fietsen testen en beleven, de verkoop verloopt via de vakhandel.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0