Advanced e-bike introduceert Urban Reco op Velofollies 2024

Advanced e-bike introduceert Urban Reco op Velofollies 2024  

ADVANCED EBIKE, dat eerder de RECO ONE introduceerde in 2022, presenteert nu de URBAN RECO, haar tweede e-bike met 100% recyclebaar composiet frame. Deze fiets is een stap voorwaarts in het streven van ADVANCED EBIKE om tegen 2025 ‘s werelds eerste klimaatneutrale e-bike merk te worden. De URBAN RECO, voorzien van de nieuwste generatie Bosch-aandrijving, wordt voor het eerst tentoongesteld op Velofollies 2024.

Het RECO-frame, bekroond met een IF Design Award en een Rai Innovatie Award in 2022, heeft een 100% recyclebare composietstructuur die wordt geproduceerd met 68% minder CO2-uitstoot dan een traditioneel aluminium frame.

De URBAN RECO, met zijn frame in wit, belichaamt een fusie van modern design en duurzame technologie. De URBAN RECO is uitgerust met de nieuwste Bosch-motoren en accu’s. Uniek is de slanke Bosch CompactTube met 250Wh, strategisch onder het stuur geplaatst voor een eigenzinnig design. Voor een uitgebreide actieradius is er ook een 400Wh-frameaccu beschikbaar.

Alle RECO-modellen worden geleverd met 30 jaar garantie op het frame en vier jaar op de accu & motor. De adviesprijzen starten vanaf €3.699 inclusief BTW voor de URBAN RECO 250Wh met accu onder het stuur, en €4.199 voor de URBAN RECO 400Wh met vaste accu in het frame.

Bron: Advanced e-bike

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0