Advanced Ebike bestaat 5 jaar

Advanced Ebike bestaat 5 jaar

In de afgelopen vijf jaar tijd heeft Advanced Ebike veel progressie gemaakt en is uitgegroeid tot een landelijk bekend merk. In 2018 won het bedrijf de Telegraaf Test met de C004 en in 2019 met de C009. Met de RECO ONE, een nieuwe en gepatenteerde frame productietechnologie die met 60% minder co2-uitstoot ten opzichte van aluminiumproductie kan worden gemaakt, heeft Advanced E-bike in 2022 de RAI Innovatie award en de internationale IFF-design Award gewonnen.

In de afgelopen vijf jaar is Advanced E-bike gegroeid en in het Corona-jaar was deze groei zelfs explosief. De vraag was hoger dan ooit en ondanks leveringsproblemen heeft het bedrijf dat goed weten op te vangen. Tegen de verwachtingen in was het jaar 2022 nog beter. Het Financieel Dagblad rekende het bedrijf in 2022 tot de 18 snelst groeiende bedrijven van Zuid-Nederland. Het bedrijf verwacht dat de markt in 2023 waarschijnlijk zal stabiliseren. 

Om de groei aan te kunnen, wordt er in Rieste (Duitsland) momenteel een volledig nieuwe ADVANCED-fabriek gebouwd, met een moderne productie en een zelfvoorzienend energieconcept. Naar verwachting zal deze eind maart 2023 in gebruik worden genomen

Advanced E-bike wil zich verder ontwikkelen, op het gebied van techniek, connectiviteit en design en verwacht dat de RECO ONE een trendsetter zal zijn in duurzame composiet frames.  

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0