Advanced Ebike in de spotlight bij RTL4’s CAMPINGtijd

Advanced Ebike in de spotlight bij RTL4’s CAMPINGtijd

Advanced Ebike, gespecialiseerd in e-bikes met het Bosch systeem, doet dit seizoen mee aan het vakantie-/ kampeer tv-programma CAMPINGtijd bij RTL 4. Hierin zijn de modellen Tour Pro en Trekking Pro te zien. De beelden zijn vorige zomer vastgelegd tijdens de opnames van het populaire televisieprogramma. “Kamperen is hot, ook komende zomer verwachten weer een goede omzet”, zegt Advanced Ebike. “Met de sponsoring in het programma hopen we de verkoop weer een impulse te geven in het voorseizoen.

In CAMPINGtijd nemen Saskia Weerstand en Koert-jan de Bruijn de kijkers mee naar diverse kampeerregio’s in binnen- en buitenland. Hier ervaren zij samen met enthousiaste kampeerders het plezier van vakantie vieren op een camping. Het programma besteedt tevens ruime aandacht aan de nieuwste ontwikkelingen op kampeergebied, met speciale aandacht voor zowel nieuwe als gebruikte campers.

Het kampeerprogramma, dat wekelijks wordt uitgezonden vanaf zondag 4 februari op RTL4, is een initiatief van MediaBroers.nl in samenwerking met FilmFactory. Tijdens de productie van CAMPINGtijd heeft het team gebruikgemaakt van drones om campings en regio’s op spectaculaire wijze van bovenaf vast te leggen. Zo zijn onder andere Italiaanse, Belgische, Spaanse en Nederlandse campings bezocht, waarbij bijzondere afleveringen zijn opgenomen.

Voor meer informatie en het laatste nieuws over Advanced Ebike en hun deelname aan CAMPINGtijd, kunnen geïnteresseerden terecht op de officiële website van het bedrijf.

Bron: Advanced Ebike

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0