Advanced URBAN RECO: ‘100% recyclebaar’

Advanced URBAN RECO: ‘100% recyclebaar’

Advanced Ebike heeft een nieuwe fiets op de markt gebracht met een 100% recyclebaar frame en de nieuwste generatie Bosch-aandrijving, met een opvallend design: de URBAN RECO, die de RECO ONE uit 2022 opvolgt. Advanced zegt: “Met deze tweede composiet e-bike zetten we een volgende stap in ons streven om tegen 2025 wereldwijd klimaatneutraal te worden met volledig circulaire modellen.”

Opvallend
“De eerste indruk is vaak bepalend en die maken de RECO-modellen met een strak modern design, zonder ontsierende lasnaden,” zegt Advanced. “De URBAN RECO is een echte eyecatcher in de stad met strakke lijnen en hoeken van het frame. Modern design en duurzame techniek smelten samen in het unisex frame, dat uitsluitend in een trendy witte kleur wordt geleverd. De diamantachtige vorm van het frame garandeert een hoge stijfheid en stabiliteit, wat gemakkelijk manoeuvreren mogelijk maakt, zowel in de binnenstad als daarbuiten.”

Recyclebaar
Niet alleen het frame, ook het stuur van de RECO URBAN is van composiet en de banden van Continental zijn volledig recyclebaar. “RECO is gebaseerd op een groots idee met een kleine ecologische voetafdruk. De Duitse productie houdt bovendien logistieke lijnen kort en bespaart zo ook op CO2-uitstoot.” De adviesprijzen van de URBAN RECO starten vanaf 4149,- euro. Dat betekent dat deze bijzondere e-bike voor een brede doelgroep bereikbaar is. De Advanced Urban Reco werd onlangs genomineerd door de RAI Vereniging voor de Innovate Award 2024.

De adviesprijzen van de URBAN RECO beginnen vanaf 4149 euro.

Bron: Advanced

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0