Advertorial: ABUS Pedelec, dé trendy helm voor highspeed E-bikes

Meer en meer mensen gebruiken E-bikes en Pedelecs als elegant alternatief voor de klassieke fiets om in de stad snel en gemakkelijk naar hun bestemming te komen. Met de nieuwe fietshelm Pedelec voldoet ABUS, de specialist in mobiele beveiliging, nu aan de speciale behoeften van E-bikers.

Door de hogere snelheid van E-bikers wordt de bescherming van het hoofd steeds belangrijker. Met de Pedelec biedt ABUS een volwassene helm specifiek voor de (highspeed) E-bike, stad en dagelijks gebruik.

De Pedelec helmen worden volgens het Double Shell In-Mold procedé vervaardigd voor een langdurige verbinding tussen buitenschaal en het schokabsorberende helmmateriaal(EPS). De naar onder getrokken slaap en nek delen zorgen voor extra bescherming. Deze helm is een highspeed E-bike helm bij uitstek vanwege de zware testen op hogere snelheden dan de norm voorschrijft.

Het grote en hooggeplaatste LED achterlicht is zichtbaar in een straal van 180 graden en zorgt voor goede zichtbaarheid bij schemering en duisternis. Praktische hulpmiddelen als de in de helm opgenomen regenhoes en het geïntegreerde insectengaas verhogen de gebruikswaarde.

Het ZoomLite verstelsysteem met handige draaiknop zorgt voor een nauwkeurige verstelling van de halve ring voor optimale stabiliteit en flexibiliteit. Zachte verstelbare helmriempjes met praktische sliders en Fidlock sluiting verhogen de eenvoudige verstelling. De helm-padding is uitneembaar en wasbaar wat het draagcomfort ten goede komt. Reflecterende stripping zorgt voor een grote passieve veiligheid.

De Pedelec is leverbaar in de kleuren Asphalt Grey, Velvet Black, White, Fashion Green, Fashion Pink en Fashion Blue in de maten M en L.

Advies verkoopprijs EUR 114,95  Incl. BTW  

Pedelec Asphalt Grey Pedelec Black Pedelec White                           

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0