“Het aanbod van Thule is een aanwinst voor mijn winkel”

Drie jaar voert Evert Bruyns uit Krommenie nu het assortiment van Thule. “Ik ben begonnen met de fietsen- en dakdragers”, zegt hij, “maar heb daar in 2015 de tassenlijn en andere accessoires aan toegevoegd.” Met name de sportievere fietstassen waren voor Bruyns reden om voor Thule te kiezen. “Het zijn niet van die huis-tuin-en-keukentassen, dat maakt het aanvullend op het aanbod van andere leveranciers. Wat dat betreft bijt het elkaar niet. Bovendien zit er een interessante marge op. Er valt dus wat aan te verdienen.” Ook voert Bruyns de producten uit de Active with Kids range van Thule. De fietskinderzitjes en de fietskarren.

Behulpzaam
Bij de inrichting van het shop-in-shopgedeelte kreeg Bruyns alle medewerking van het team van Thule. “Het concept bedachten we samen. We hebben niet alleen gekeken naar hoe we het visueel zo aantrekkelijk mogelijk kunnen presenteren, maar ook naar de route en looplijnen in de winkel. Het team van Thule is daarin erg behulpzaam geweest, ook met de uiteindelijke inrichting van de schappen. Verder krijg je voldoende promotiemateriaal. En wat ik ook handig vind zijn de wagentjes die je in bruikleen krijgt waarmee je tijdens een verkoopgesprek eenvoudig de dragers aan klanten kan presenteren.” Bruyns merkt het voordeel van de sterke naam die Thule heeft. “De naamsbekendheid is goed. Mensen kennen het voornamelijk van de skikoffers en van de fietsendragers. Die hebben voor veel klanten een kwalitatieve uitstraling. Ik krijg echt mensen uit heel Noord-Holland die specifiek voor Thule naar mijn winkel komen. Het zorgt dus ook voor extra traffic.”

Korte lijnen
Binnenkort gaat Bruyns gebruik maken van de trainingsmogelijkheden die Thule biedt. “Het is altijd prettig als je weet hoe zaken werken”, zegt hij. “Dat kan gaan over de bestelprocedure, maar ook over de producten zelf. Die worden doorgenomen en je kunt direct je vragen stellen. Dat is het prettige van dergelijke bijeenkomsten.” Al heeft de ondernemer sowieso geen klachten over het contact. “Nu Thule zelf de distributie doet, zijn de lijnen lekker kort. Daarnaast is de bestelsite overzichtelijk. Op basis van de bestelnummers vind je snel de juiste onderdelen of producten. Alles is goed op voorraad. Het meeste heb je binnen 24 uur in huis. Je zit dus nooit met de te volle schappen, wat alles overzichtelijk houdt.”

www.thule.com
E-mail: info.we@thule.com
Telefoon: +31(0)30 600 5190

Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0