Agnes Jongerius op werkbezoek bij Multicycle

JongeriusEuroparlementariër Agnes Jongerius bezocht vorige week vrijdag 3 juni Multicycle in Ulft. Samen met mensen van het ondernemersnetwerk van de PvdA en enkele geïnteresseerde raadsleden van de gemeente Oude IJsselstreek, bezocht zij ook Goma in Hengelo. Beide bedrijven werden bezocht omdat zij maatwerk met innovatie combineren.

Zo wordt elke fiets van Multicycle door één monteur gebouwd. De fiets ondergaat een grondige eindcontrole, tot en met het allerkleinste boutje, voordat het de fabriek in Ulft verlaat. Daarna krijgt elke MC de MC-servicepas: het paspoort van de fiets met de persoonlijke handtekening van de monteur.

Verder ontwikkelt Multicycle het elektronicasysteem voor de e-bikes in eigen huis. Naar eigen zeggen is zij de enige fabrikant die alle elektronische componenten volledig zelf ontwerpt en vervolgens bij één fabrikant in Nederland laat maken. Volgens het merk zorgt dat voor een zeer hoge en constante kwaliteit van alle elektrische onderdelen op de fiets en daarmee voor een uiterst betrouwbare en duurzame fiets met een fantastisch rijgedrag.

De rondleiding ging langs het magazijn, de wielenmakerij, montage-afdeling en de eigen elektronica-afdeling. Aan het einde van de middag bekeek Jongerius alle elektrische fietsen, toerfietsen, trekkingfietsen en tandems van Multicycle in de showroom. Ook maakte zij een proefrit gemaakt op de lichtste e-bike in Nederland.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0