Aktiebikes B.V. failliet verklaard

Aktiebikes B.V. failliet verklaard door de rechtbank in Rotterdam

Op 21 februari 2024 heeft de rechtbank in Rotterdam Aktiebikes B.V. uit Krimpen aan den IJssel, Zuid-Holland, failliet verklaard. Het insolventienummer van deze zaak is F.10/24/76, waarbij mr. E.R.P. von Hegedus als curator is aangesteld. Aktiebikes B.V. was actief in de detailhandel.

Hoewel er op dit moment nog geen verslagen beschikbaar zijn, wijst de uitspraak van het faillissement op 20 februari 2024 op de snelle ontwikkelingen in deze zaak. Aktiebikes B.V. werd opgericht op 23 oktober 2019 als een besloten vennootschap, met een vestigingsadres op Toccata 18, 2925BS Krimpen aan den IJssel. De activiteiten van Aktiebikes B.V. omvatten de verkoop van fietsen en bromfietsen. Helaas heeft het bedrijf het hoofd niet boven water kunnen houden, ondanks de inspanningen van de twee medewerkers die er werkzaam waren.

Aktiebikes B.V. handelde ook onder verschillende handelsnamen, waaronder Highbikes, Strongbikes, Actiebikes, Powerbikes, Actiebike en Aktiebike.

Dit faillissement heeft niet alleen gevolgen voor het bedrijf zelf, maar ook voor haar werknemers, leveranciers en klanten. Voor meer informatie over de verdere afhandeling van dit faillissement wordt geadviseerd om contact op te nemen met de curator, mr. E.R.P. von Hegedus.

Wij zullen u op de hoogte houden van verdere ontwikkelingen met betrekking tot dit faillissement en eventuele verslagen zodra deze beschikbaar zijn.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0