Antwerpse boekhandel en fietsendealer openen pop-up

ltdBoekhandel Stad Leest en Fietsen De Geus in Antwerpen gaan voor twee maanden boeken en fietsen samen brengen onder één dak. De zaak krijgt de naam LTD, wat staat voor Limited. Naast een selectie uit het assortiment van beide winkels zullen bij LTD heel wat exclusieve en gelimiteerde producten te vinden zijn. Zo werd speciaal voor de winkel een ‘In Books We Trust’ Tokyo Bike ontwikkeld. Een tattoo artiest is gevraagd het Brooks zadel te tatoeëren, als aanvulling op een breed assortiment van Brooks England.

Ook heel wat bijzondere boeken zijn bij LTD te vinden, zoals Limited Editions van Taschen: Noami, het fotoboek over Naomi Campell waarvan slechts duizend exemplaren gemaakt zijn, en Annie Leibovitz. Dit 35 kilo zware boek wordt geleverd met een bijpassende tafel.

De ondernemers achter Stad Leest en De Geus kwamen op het idee voor een gezamenlijke pop-up omdat zij klant in elkaars winkel zijn en het hun op viel dat ze heel wat gemeenschappelijke klanten hebben. Met LTD willen ze ook een nieuw publiek bereiken. De winkel in De Nieuwe Gaanderij aan de Huidevetterstraat gaat zaterdag 5 november open.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0