Apollo Vredestein gaat samenwerking aan met AG2R – La Mondiale

Apollo Vredestein heeft een samenwerking aangekondigd met de Franse World Tour-wielerploeg Equipe Cycliste AG2R – La Mondiale voor de komende twee jaar. De overeenkomst houdt in dat er na een afwezigheid van 10 jaar er weer Vredestein-fietsbanden zullen worden ingezet op dit hoge niveau van de wielersport. Het AG2R-team gaat rijden met het 525-model fiets van het Belgische merk Eddy Merckx. Vredestein is tevens gekozen als OEM-bandenleverancier van Eddy Merckx voor de komende twee jaar.

De algemeen directeur van Apollo Vredesteins fietsenbandafdeling, Thomas Mittendorff, is verheugd met de samenwerking met Eddy Merckx: “De twee merken delen een passie voor hoge prestaties en superieure esthetiek, en beide hebben een rijk erfgoed in de wielersport,” vertelt hij. “Wij zijn echt enthousiast over de samenwerking met Eddy Merckx en AG2R en kijken uit naar een nieuw hoofdstuk in onze geschiedenis met prachtige prestaties op het hoogste niveau van topsport.”

Vredestein ziet de samenwerking met AG2R zowel als een promotioneel platform als een goede gelegenheid om de feedback van de renners en mekaniekers te gebruiken voor de ontwikkeling van nieuwe producten. “De timing kon niet beter, aangezien de Tour de France dit jaar begint in Brussel ter ere van de vijf Tours die Eddy Merckx won als renner in zijn epische carrière,” vervolgt Mittendorff. “Dat Vredestein-banden na meer dan een decennium terug zijn in de World Tour in samenwerking met deze twee grote namen, is een geweldige prestatie. Dit genereert wereldwijde aandacht tijdens vele interessante races op verschillende continenten en de Tour de France zelf is al ‘s werelds grootste sportevenement qua media-aandacht.”

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0