Asia Bike 2015 ziet lichte stijging in vakbezoekers

8866 vakbezoekers kwamen vorige week naar de vijfde editie van Asia Bike. Dat is een lichte stijging ten opzichte van vorig jaar toen er 8.812 vakbezoekers naar de beurs in Nanjing kwamen. In het aantal consumenten was een terugloop te zien. Dit jaar kwamen er 4.358 fietsliefhebbers naar de beurs tegen 6.984 vorig jaar. In totaal toonden 433 exploitanten hun producten en noviteiten op Asia Bike.

“In vergelijking met vorig jaar zijn de groeicijfers van de Chinese fietsmarkt wat vertraagd”, zegt Projectdirecteur Richard Li. “Dat is terug te zien in de bezoekersaantallen. Maar exploitanten gaven in hun feedback aan dat ze onder de indruk waren van het type bezoekers en toonden hun tevredenheid over de organisatie en het serviceniveau. Zij beschouwen de Asia Bike als een indicator voor de Chinese fietsindustrie en we zijn ervan overtuigd dat deze markt in de toekomst zal blijven groeien.”

Van alle bezoekers gaf 98 procent aan de intentie te hebben om de beurs ook volgend jaar te bezoeken. Dan wordt deze gehouden van 13 t/m 15 september. Voorafgaand is er op 12 september een demodag.

Asia Bike

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0