Batavus lanceert E-bike Testcenters op Velofollies

BatavusBatavus neemt deel aan Velofollies in Kortrijk Xpo. Op haar stand met nummer 4233 zijn verschillende modellen te bekijken, waaronder een aantal uit de exclusieve Belgische collectie: de Iseo E-go, Click, Chicane en Boulevard serie. Hiermee kunnen Belgische dealers zich onderscheiden van hun Nederlandse collega’s.

Niet alleen op het testparcours van Velofollies kunnen verschillende Batavus e-bikes worden getest. In 2016 gaat Batavus consumenten de mogelijkheid bieden om bij één van de Batavus E-bike Testcenters diverse elektrische systemen te testen. Bij de E-bike Testcenters zijn altijd, minimaal van maart tot en met juni, fietsen met een ION®, Bosch, E-motion en Yamaha techniek op de vloer aanwezig. Consumenten komen er alles te weten over de verschillende systemen, actieradius en gebruik van de fietsen. Zo ontdekken zij de e-bike die het beste bij hun past.

Het voordeel van een Batavus E-bike Testcenter is dat Batavus leads vanaf haar website doorstuurt naar de winkel. Zo kunnen consumenten die op de website op zoek zijn naar opstap- of testmomenten een proefrit plannen bij een Testcenter in de buurt. E-bike Testcenters worden ook duidelijk herkenbaar gemaakt op de dealerlocator op de Batavus website.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0