Batavus-medewerkers op de fiets voor Ronald McDonald Kinderfonds

BatavusOok in 2016 neemt Batavus met een wielerteam deel aan de HomeRide van het Ronald McDonald Kinderfonds. Het Friese bedrijf zet zich daarmee in voor het goede doel en hoopt met deze wielertocht minimaal  10.000 euro in te zamelen. Met het geld wordt de afstand tussen ouders en zieke kinderen verkleind: in een van de Ronald McDonald huizen hebben kindjes altijd hun ouders dichtbij.

Het Batavus team fietst op 25 en 26 juni 2016 non-stop van Maastricht, via Essen in Duitsland, naar Groningen. In estafettevorm leggen ze 500 kilometer binnen 24 uur af om geld in te zamelen voor de Ronald McDonald huizen.

Batavus is als sponsor nauw betrokken bij het Ronald McDonald Kinderfonds. Menno Visser, commercieel directeur van Batavus:

“We steunen het Kinderfonds omdat hun merkwaarden nauw aansluiten bij ons als familiemerk”, zegt commercieel directeur Menno Visser. “Onze pay-off is ‘Samen uit. Samen thuis.’ en Ronald McDonald zorgt er met haar huizen voor dat familieleden ook in moeilijke tijden samen kunnen zijn. De HomeRide is een fantastisch evenement om hier aandacht voor te vragen. Dit jaar worden we hierin ook gesteund door onze zusterbedrijven KOGA en Juncker Bike Parts, die de fietsen en kleding ter beschikking hebben gesteld.”

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0