Batavus sponsor Ronald McDonald Kinderfonds middels HomeRide

Batavus neemt dit jaar op 27 & 28 juni deel aan de HomeRide, een fietstocht van 500 kilometer van Groningen naar Maastricht. De tocht wordt in 24 achtereenvolgende uren afgelegd en voert langs diverse Ronald McDonald Huizen. Doel is het ophalen van zo veel mogelijk geld voor het Ronald McDonald Kinderfonds.

Sponsoring op meerdere manieren
Batavus zal een deelnemersteam leveren waarmee een sponsorbedrag bij elkaar wordt gefietst tijdens de HomeRide. Daarnaast zal het bedrijf ook fietsen voor de tocht zelf en een aantal modellen voor de loterij op het jaarlijkse gala leveren.

HomeRide
De HomeRide wordt georganiseerd door het Ronald McDonald Kinderfonds. Dit fonds zorgt ervoor dat ouders dicht in de buurt kunnen verblijven van hun zieke kinderen. Linda Hazeleger-Wils is trotse moeder van de tweeling Jens en Ronja, die bijna vier jaar geleden veel te vroeg werden geboren. Linda en haar man Willem konden gelukkig terecht in een huis in Zwolle. Linda vertelt over die tijd: “Alles draait om je kindjes dan. Doen ze het goed? Krijgen ze geen eng virus, ademen ze wel zelfstandig, sterken ze goed aan?” Gelukkig is dat verleden tijd en kunnen Linda en Willem nu enorm genieten van iets kleins als fietsen met de kinderen.

www.batavus.nl

Batavus

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0