BBB Cycling lanceert Backyard Crew

bbb-backyard-crewBBB Cycling is een nieuw initiatief gestart om meer in contact te komen met haar trouwe fanbase: de BBB Backyard Crew. De bedoeling van dit project is het ondersteunen van enthousiaste amateurfietsers die BBB producten gebruiken tijdens hun speciale fietsavonturen, reizen of doelen.

Het eerste lid van de crew is de Australische triatlete Courtney Home, die zelf al haar roze Summit gebruikte tijdens haar talloze trainingen. Het past in haar motto #pinkgoesfaster en BBB nam contact met haar op om haar te ondersteunen in haar ultieme droom, meedoen aan de Ironman Wereldkampioenschappen 2017 in Kona, Hawaii.

Om de crew verder uit te breiden is BBB op zoek naar nieuwe toegewijde fietsers die graag met BBB producten hun ultieme doelen, fietsreizen en avonturen willen bereiken. Samen met deze crewleden, of het nu op de weg, in het veld, op de mountainbike, bmx of in de triatlons is, wil BBB mooie verhalen maken over bizarre fietsavonturen, mooie reizen en ultieme doelen.

Wie in aanmerking wil komen kan op de website van de BBB Backyard Crew zijn foto’s taggen met #BBBBackyardcrew en #bbbcycling.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0