BCA gaat fietsen veilen voor Pon 

BCA gaat fietsen veilen voor Pon  

BCA is in februari gestart met de BCA Bikes veiling. Deze draait iedere week en is gevuld met tweewielers zoals e-bikes, scooters en motorfietsen. De veilingen hebben geleid tot een nieuwe samenwerkingspartner. BCA en Volkswagen Pon Financial Services hebben een overeenkomst gesloten. 

Volkswagen Pon Financial Services is ook actief op het gebied van de zakelijke fietslease. BCA verwacht voornamelijk ex-leasefietsen terug te zien in de veiling. Alle merken en typen worden in de veiling verwacht, dus niet alleen de bekende fietsmerken uit het PON-gamma. 

Victor Veer, initiator van de BCA Bikes veiling: “De contacten waren er al en na de aankondiging van de BCA Bikes veiling hebben we snel geschakeld met Volkswagen Pon Financial Services en is er een proces uitgewerkt voor het transport, de opslag, inspectie en de verkoop.” 

Beide bedrijven geven aan dat de fietsen interessant zijn voor onder meer fietsenhandelaren en universele handelsbedrijven, maar ook voor autobedrijven die zich steeds vaker specialiseren in de verkoop van e-bikes. 

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0