Beixo eerste in ANWB-Test elektrische vouwfiets

beixoDe compact low electra van het Nederlandse merk beixo is als winnaar uit de bus gekomen van een elektrische vouwfietsentest van de ANWB. De beixo versloeg zeven andere modellen op punten als vouwbaarheid, krachtige ondersteuning en natuurlijk het ontbreken van een smerige ketting. Voor het bedrijf een mooi signaal dat het al 10 jaar op de goede weg is.

Elke vouwfiets is uitgebreid getest door zo’n vijftig mensen, in zeer diverse omgevingen. Van stedelijk verkeer tot steile hellingen. Ook werden technische aspecten door experts beoordeeld. De beixo kwam als een van de kleinst vouwbare fietsen uit de bus en de actieradius voldeed ruimschoots. Wat vooral positief werd gewaardeerd is de zeer krachtige ondersteuning van de beixo electra.

Het winnen van de test ziet bexio als een kroon op het 10- jarige bestaan. Sinds 2006 is het bedrijf gespecialiseerd in (vouwbare) fietsen zonder ketting. Sinds begin dit jaar heeft beixo een volwaardige showroom in De Bilt. Een oude autogarage biedt volop allure en ruimte om alle modellen te kunnen tonen. De nieuwe showroom wordt op 11 juni officieel geopend.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0