BESV gaat samenwerken met Knaus Tabbert

Darfon Europe is voor het merk BESV een samenwerking aangegaan met Knaus Tabbert GmbH, de Duitse marktleider in motorhomes en nummer twee in caravans. Speciale uitvoeringen van BESV e-bikes zullen exclusief verkocht worden via dealers van de merken Knaus en Weinsberg. De samenwerking voor de Nederlandse markt werd gelanceerd tijdens de Kampeer en Caravan Jaarbeurs in Utrecht.

BESV zijn premium e-bikes, die door Darfon Europe BV op de markt gebracht worden. De kwalitatieve high-end e-bikes worden in Taiwan ontwikkeld en geproduceerd en spreken door hun trendy vormgeving nieuwe doelgroepen consumenten aan, die vooruitstrevende techniek in combinatie met stijlvol design weten te waarderen.

De samenwerking met Knaus Tabbert heeft geleid tot een speciale Knaus-uitvoering van de BESV JS1 en een Weinsberg uitvoering van de BESV CF1. De beide e-bikes zijn technisch identiek aan de reguliere modellen, maar hebben bijzondere specificaties, die erop gericht zijn om de opslag van de e-bikes in de caravan of camper te vergemakkelijken, aldus Darfon Europe.

BESV

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0