Bike Event Hartje goed bezocht

Zo’n 800 bezoekers kwamen zondag 1 of maandag 2 november naar de Expo Hallen in Houten voor het Bike Event Benelux van fietsgrossier Hartje. Onder hen was een groot aantal dealers uit België. In 2006 betrad het Duitse Hermann Hartje de Nederlandse markt. Vanwege dat tienjarig jubileum had de huisshow, die dit jaar voor de vijfde keer werd georganiseerd, een feestelijk karakter.

Zo konden bezoekers een jubileumpakket mee naar huis krijgen dat was samengesteld met producten of giveaways van de verschillende exposanten die op de huisshow aanwezig waren. Het enige dat bezoekers daarvoor moesten doen was bij iedere exposant een stempelkaart laten afstempelen.

Hartje ziet het aantal bezoekers voor de Nederlandse huisshow ieder jaar toenemen. Vandaar dat het van plan is om ook volgend jaar in Houten opnieuw een show te organiseren. Ondertussen kunnen Nederlandse en Belgische dealers ook terecht op de groots opgezette ‘Hausmesse’ in Hoya, waar het hoofdkantoor van Hermann Hartje is gevestigd. Deze wordt gehouden van 29 t/m 31 januari 2016.

Hartje

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0