Bike MOTION wat is er te zien

Dit weekend vindt in Jaarbeurs Utrecht de Bike MOTION Benelux plaats, met komende maandag de vakdag. Diverse merken tonen hier hun noviteiten en productintroducties. Hieronder slechts een greep van het uitvoerige aanbod.

thule-bmThule
Thule introduceert op de Bike MOTION onder meer de Thule Pack ’n Pedal Shield Seat Bags. Deze zijn nieuw in de reeks Thule Pack ’n Pedal Shield fietstassen. Thule speelt hiermee in op de bike packing trend. Deze nieuwe zadeltassen zijn er in twee verschillende formaten. De tassen zijn waterafstotend, hebben reflecterende delen en beschikken over een strak design.

 

Santossantos-travelmaster3
Santos toont de nieuwe Travelmaster 3+. Op de reisfiets passen dus twee wielmaten, 27,5 inch met 62 mm banden en 28 inch met bandmaat 42 tot 55 mm. De fiets wordt uitgevoerd met velg- of schijfremmen, riem of ketting. De fiets is bedoeld voor woon-werkverkeer en voor fietsvakanties. Daarbij biedt Santos via geselecteerde dealers een wielverhuurservice.

 

kruitbosch_brooksKruitbosch
Dit jaar is Kruitbosch voor het eerst met Brooks England aanwezig op de Bike MOTION. Tegenover de Brooks-stand presenteert Kruitbosch ook alle noviteiten van de exclusieve merken Topeak, MET, CamelBak, Ergon, Nutrixxion en Tifosi.

 

verwimpLouis Verwimp
Veel merken die door Louis Verwimp vertegenwoordigd worden, hebben recentelijk hun noviteiten op de Eurobike gelanceerd en zijn nu voor het eerst ook in Nederland te zien. Behalve deelname met een stand heeft Louis Verwimp ook een aantal verschillende producten ingestuurd voor de Bike MOTION Benelux Awards. Of die in de prijzen vallen, zal tijdens de beurs bekend worden gemaakt op de vakdag maandag 24 oktober 2016 om 14:00 uur.

 

tehavaTehava
Tehava International is aanwezig met maar tien van haar topmerken: Isaac, Trivio, BORN, Bryton, Lauf Forks, Reynolds, Blackspire, Challenge, Lizard Skins en Ritchey. Een nieuwkomer binnen het Isaac Cycle racefietsgamma is de Isaac Vitron. De Isaac Vitron is het carbon instapmodel tegen een zeer scherpe prijs en genomineerd voor een Bike MOTION Award in de categorie Racefietsen. Ook de Isaac Tensor is door de jury van de Bike MOTION Award genomineerd in de categorie Mountainbikes.

 

maguraMAGURA
MAGURA toont alle (e)MTB producten, waaronder de nieuwste remmen, MTtrail en MT8 raceline. Daarnaast presenteert het merk ook de Boltron, de nieuwe USD vork voor eMTB’s, en het draadloze Dropper zadelpen Vyron. Winkeliers kunnen kennismaken met de nieuwe wandverpakkingen.

 

Tour of Oman 2015 - Allenamenti - 16/02/2015 - caschi Suomy (Lampre - Merida) - foto Graham Watson/BettiniPhoto©2015

RA Company
De fietshelmen van het Italiaanse SUOMY zijn nieuw binnen het portofolio van RA Company. SUOMY houdt naast het produceren van een veilige fietshelm ook rekening met het aspect mode bij het ontwikkelen van hun producten. Een voorbeeld daarvan is het Lampre – Merida World Tour wielerteam dat met SUOMY rijdt en voor feedback zorgt. RA Company toont de volledige collectie, inclusief de nieuwste Timeless fietshelm.

 

bbbBBB Cycling
BBB promoot op de Bike MOTION haar onlangs geïntroduceerde Backyard Crew. Een ambassadeursprogramma waarmee het merk fans ondersteunt met gratis producten. Het enige dat de Backyard Crew leden hiervoor hoeven te doen is hun fietsavonturen met de BBB-producten delen via hun eigen social media kanalen. Wie zich tijdens de beurs inschrijft maakt kans op een geheel verzorgd weekend mountainbiken in de Zwitserse Alpen. Verder introduceert BBB een kledinglijn om zorgeloos en comfortabel de winter mee door te komen. Ook hieraan is een winactie gekoppeld.

 

swettSWETT custom cycles
SWETT custom cycles is een nieuw Nederlands fietsmerk dat haar kick off beleeft op de Bike MOTION. Het merk wil zich onderscheiden door schoonheid en kwaliteit, passie en aandacht voor haar klant. Elke fiets krijgt het persoonlijke karakter van zijn eigenaar want er is vrije keuze in kleur, design en onderdelen. Elk frame  is uniek en wordt apart gelakt en genummerd.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0