Bike Totaal wint prijs Beste Winkelketen van Nederland 2023-2024

Bike Totaal wint prijs Beste Winkelketen van Nederland

Amersfoort – Bike Totaal is uitgeroepen tot Beste Winkelketen van Nederland 2023-2024. Dit is het tweede opeenvolgende jaar dat de winkelketen de prestigieuze titel ‘Beste Winkelketen van Nederland’ heeft gewonnen tijdens de ABN AMRO Retailer of the Year verkiezing. De eer werd dit keer in ontvangst genomen door Herman Bramer, CEO van Dynamo Retail Group, tijdens een feestelijke ceremonie die afgelopen donderdagavond plaatsvond in Breukelen.

Herman Bramer, CEO van Dynamo Retail Group, is trots: “Het is een immense eer om deze publieksprijs voor het tweede jaar op rij te mogen ontvangen. Het feit dat we naast Beste Fietsenwinkel van Nederland nu ook Beste Winkelketen van Nederland worden genoemd, is een groots compliment voor al onze Bike Totaal-ondernemers. Het toont aan dat consumenten de producten en diensten van Bike Totaal hoog waarderen. Dit getuigt van groot vertrouwen, en we willen onze gewaardeerde klanten hartelijk bedanken.”

De afgelopen maanden hebben consumenten hun favoriete retailers beoordeeld voor de publieksprijzen, zowel voor de beste winkelketen als voor webshops. Vorige maand werd Bike Totaal al uitgeroepen tot Beste Winkelketen van Nederland in de categorie Fietsen. Als winnaar in deze categorie was de fietsenretailer automatisch in de race voor de algehele hoofdprijs, die ze met succes hebben binnengehaald.

Deze publieksprijs is bedoeld voor Bike Totaal om hun inzet voort te zetten. Eerder dit jaar kondigde Bramer aan dat Dynamo de twee huidige winkelformules, Profile ‘de Fietsspecialist’ en Bike Totaal, zullen samengaan onder één naam: Bike Totaal. Bike Totaal zal zich nog meer toeleggen op service en onderhoud, naast het aanbieden van een hoogwaardig assortiment fietsen. Dit initiatief richt zich niet alleen op bestaande klanten, maar wil ook jonge, ondernemende gezinnen aanspreken door ongeëvenaarde service te bieden door vakmensen in de buurt.

Over de ‘Retailer of the Year’ verkiezing
De ‘ABN AMRO Retailer of the Year’ verkiezing is een initiatief van Q&A in samenwerking met ABN AMRO en wordt dit jaar voor de 21e keer georganiseerd. Het betreft de grootste consumentenverkiezing in Nederland, waarbij meer dan 500 retailers worden beoordeeld door ruim 240.000 consumenten op criteria als prijs, assortiment, betrouwbaarheid, service en kwaliteit.

Bron: Dynamo Retail Group 

bike-totaal-beste-winkelketen-2023-2024
Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0