Bike Trading NV neemt Minerva NV over

Het Belgische Bike Trading NV heeft alle activa overgenomen van Minerva NV, dat in juli failliet ging. Het gaat om de volledige voorraad en de rechten op de merknamen Minerva, Scoppio, Pure Passion, Pure Comfort en Columbus. Bike Trading NV, dat sinds 1996 bestaat, zal binnenkort een naamsverandering ondergaan en Minerva BT NV gaan heten.

Het is de bedoeling om het bestaande dealernetwerk van Minerva te behouden en, indien mogelijk, uit te breiden op de plaatsen waar er geen dealers aanwezig zijn. De gemaakte afspraken met het vroegere Minerva worden daarbij zoveel als mogelijk gerespecteerd, zeker wat betreft regionale exclusiviteit en garantie-afhandeling. Volgens Bike Trading NV is het niet de bedoeling dat de merken branchevreemd worden aangeboden. Aan het zwakke punt dat er de laatste jaren was, namelijk de leveringszekerheid, zal hard gewerkt worden.

Bike Trading NV heeft als gedelegeerd bestuurder Filip Carpentier, tevens zaakvoerder van Formula Cycling BVBA. Voorlopig is Formula Cycling BVBA de aanspreekpartner voor alle vragen over het vroegere Minerva NV. Naar verwachting zal medio oktober de naamsverandering van Bike Trading NV naar Minerva BT NV rond zijn. Dan zal het bedrijf autonoom functioneren, en aan het eind van het jaar een eerste dealershow organiseren in de Brabanthal in Leuven (België). Ook zal het eind januari met een eigen stand deelnemen aan Velofollies in Kortijk. Daarnaast krijgen de websites www.minerva.be en www.scoppio.be een update.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0