BinckBank helpt BEAT Cycling Club

Beeld: BincBank, Jon Thissen (BinckBank Nederland) tussen BEAT-renners Matthijs Büchli en Roy van den Berg.

BinckBank is vanaf 9 juli 2019 de nieuwe strategische hoofdpartner van BEAT Cycling Club. Daarmee verbindt BinckBank zich verder in de wielersport. BEAT Cycling Club is in enkele jaren uitgegroeid tot de grootste wielerclub binnen de Benelux, waarbij BinckBank de club verder gaat helpen met hun sportieve ambities en groei, meldt BincBank in een persbericht aan Fietsmarkt. Binnen de partnerovereenkomst gaat BinckBank BEAT Cycling Club ook actief bijstaan bij de financiële begeleiding van hun toppers en talenten.

“Door de samenwerking met BEAT verbinden we ons aan een ambitieuze wielerclub met inspirerende topsporters en een snel groeiende community van actieve en passieve wielerliefhebbers”, aldus Jon Thissen, manager Marketing & Sales van BinckBank Nederland. “Op deze manier dragen wij bij om de wielersport nóg toegankelijker te maken voor miljoenen fans en fietsers in België en Nederland.”

De strategische samenwerking met BEAT Cycling Club onderstreept de bijzondere band met de wielersport. Deze sluit, naar eigen zeggen, qua mentaliteit goed aan bij de bank en haar beleggende klanten, waar ambitie, initiatief en het streven naar (financiële) onafhankelijkheid hoog in het vaandel staan.

Sinds 2017 is  BinckBank partner en tevens naamgever van de BinckBank Tour, de grootste wielerronde van België en Nederland die op 12 augustus voor de derde keer van start gaat. Daarnaast worden meerdere eendaagse evenementen zoals de E3 BinckBank Classic en de BinckBank Dam tot Dam Fiets Classic ondersteund.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0