Bioracer introduceert nieuw winkelconcept

Sportkledingfabrikant Bioracer introduceert een nieuw winkelconcept, waarbij wielertermen de winkelpropositie aangeven. Peloton staat voor standaard winkelverkooppunten, Escape voor winkels met een grotere verbondenheid met Bioracer, en Podium, waarbij een winkelier zich volledig richt op Bioracer. Voor de derde formule kiest Dexters Sports in Opglabbeek, als eerste ter wereld.

Elke propositie geeft de mate van verbondenheid aan. “Bij Peloton wordt onze kleding naast een groot aantal andere merken verkocht”, zegt Peter Croonen, sales- en marketingmanager van Bioracer. “Winkeliers die kiezen voor Escape verkopen ons volledige gamma en worden door ons ondersteund met een shop-in-shopmeubel. Podiumwinkels gaan nog een stap verder: zij hebben een beperkt aanbod waarbij zij Bioracer in de volle sterkte uitventen. Bij hen richten we een volledige Bioracer-winkelhoek in.”

Zo’n Podiumwinkel wordt Dexters Sport. “Wij kiezen resoluut voor meer aandacht voor minder merken. Daar hoort Bioracer altijd bij: de kwaliteit van de zemen en materialen, het aero-concept, de strakke designs, de geïndividualiseerde mogelijkheden maken dit merk uniek. Wij zijn trots dat wij de eerste Podium Store zijn geworden,” vertelt Jeannine Aegten, eigenaresse van Dexters Sport.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0