BMC Switzerland en ZEG gaan samenwerken

Sportfietsenfabrikant BMC en inkooporganisatie ZEG zijn een samenwerking aangegaan. Voorlopig geldt de samenwerking voor de landen Nederland, België en Frankrijk. ZEG is Europa’s grootste samenwerkingsverband van zelfstandige tweewielerhandelaren met ruim € 500 miljoen omzet en ca. 1000 aangesloten bedrijven. In Nederland heeft ZEG ca. 160 en in België 40 leden.

Gérard Mimpen, directeur Benelux bij ZEG, is trots het premium sportmerk te kunnen presenteren aan de aangesloten ondernemers. “BMC heeft zich in de afgelopen twintig jaar snel ontwikkeld. Het heeft een high tech uitstraling en een sterk imago bij consumenten . Veel ZEG-ondernemers zijn actief in sportieve fietsen. Vandaar dat deze samenwerking een goede match is”, aldus Mimpen.

Michael Sommer, Head of Global Sales bij BMC, beaamt dat: “Via ZEG is een groot aantal belangrijke spelers op de Nederlandse en Belgische fietsmarkt georganiseerd. Voor ons was het een logische stap om de reeds bestaande samenwerking met verschillende ZEG-leden in een vastgelegd kader verder te versterken.”

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0