Bosch eBike Systems introduceert nieuwe functies voor de Nyon en eBike Connect

Met de nieuwe updates voor de Nyon en eBike Connect kunnen eBikers nu hun persoonlijke fitnessdoelen bijhouden. Een soort personal trainer dus. Voor nog meer rijplezier kunnen ze hun tochten nog gemakkelijker navigeren: de Nyon geeft geplande tussenstops tijdens het rijden duidelijk weer.

Hoeveel calorieën wil je in een week verbranden? Hoeveel kilometer wil je fietsen in een maand? Dit soort dingen kun je nu volgen met de Nyon. De bereikte waarden worden lokaal opgeslagen. Als je ook Apple Gezondheid of Google Fit wilt gebruiken: via de eBike Connect-app kun je nu ook fitness- en rijgegevens opslaan in de gezondheidsapps Apple Gezondheid en Google Fit. Zo zie je alle relevante informatie over reisduur, afgelegde afstand, gemiddelde en maximumsnelheid en verbrande calorieën in één oogopslag en kun je die na de rit delen met je vrienden en familie.

Ook biedt de Nyon nu ‘Points of Interest’ (POI) op de kaart. Dit zijn restaurants, laadstations of andere speciale bestemmingen. eBikers kunnen gemakkelijk schakelen tussen de lijstweergave of de nieuwe kaartweergave. De nieuwe weergave op de kaart zorgt ook voor meer duidelijkheid bij het plannen van de route. Als je op het punt in de kaartweergave tikt, wordt de navigatie daarheen gestart. Daarnaast laat het besparingsscherm zien hoeveel CO2-uitstoot eBikers besparen in vergelijking met een autorit.

De updates zijn vanaf 6 april 2022 gratis beschikbaar.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0