Bosch eBike Systems onthult slimme upgrade

Bosch eBike Systems lanceert een slimme update voor geavanceerde fietservaring

Bosch eBike Systems heeft een innovatieve update uitgebracht voor hun smart systeem, waardoor eBikers profiteren van een nog intelligentere rijervaring. De update omvat een automatisch wisselende weergave van rijgegevens, personaliseerbare rijmodi, integratie van fitness- en gezondheidsfuncties en de introductie van een nieuwe Limit-modus voor speedpedelecs.

Deze update introduceert de functie “Dynamische weergave” op Kiox 300 en Kiox 500 displays, waardoor relevante informatie automatisch wordt aangepast aan de rijomstandigheden. Van snelheid tot hoogtemeters, eBikers krijgen altijd de juiste informatie te zien zonder afleiding.

Met de mogelijkheid om rijmodi aan te passen en externe hartslagmeters te integreren, kunnen gebruikers hun eBike-ervaring volledig personaliseren. De nieuwe Limit-modus voor speedpedelecs biedt meer controle over de snelheid, terwijl nieuwe evaluatiemogelijkheden inzicht geven in vermogenswaarden en gebruik van ondersteuningsniveaus.

De update is gratis beschikbaar voor eBikers en kan worden gedownload via de eBike Flow-app. Door deze innovatieve functies wordt het rijden met een eBike niet alleen slimmer, maar ook plezieriger en veiliger.

Met deze upgrade verlegt Bosch eBike Systems opnieuw de grenzen van fietsinnovatie, waardoor eBikers kunnen genieten van een geavanceerde en gepersonaliseerde rijervaring, terwijl ze hun gezondheid en prestaties verbeteren.

bosch
Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0