Bosch eBike Systems sluit aan bij Cycling Industry Club

BoschBosch eBike Systems heeft zich aangesloten bij de Cycling Industry Club (CIC). Onder de leden van CIC vallen toonaangevende fietsindustriebedrijven die samen met de European Cyclists’ Federation (ECF) de fiets promoten als een duurzame en gezonde vervoerswijze in de samenleving, het bedrijfsleven en de politiek.

Om het belang van de fiets in de mobiliteitsmix te onderstrepen en verbetering van fietscondities te stimuleren, spreekt de European Cyclists’ Federation zich uit als vertegenwoordiger van vervoer, milieu en toerismebeleid. De Federatie vertrouwt op zijn eigen know-how en op de actieve steun van haar leden. De in Brussel gevestigde organisatie vertegenwoordigt nu 56 organisaties in 38 landen.

Het nieuwste lid is Bosch eBike Systems. “e-bikes zijn een betaalbare, ecologisch verantwoorde en tegelijk fascinerende mobiliteitsoplossing”, zegt Claus Fleischer, hoofd van Bosch eBike Systems. “Om het blijvend succes van e-bikes te stimuleren, hebben we echter een intelligente fietsinfrastructuur nodig. Door de toetreding tot de Cycling Industry Club steunen wij de ECF in zijn belofte. Samen met andere toonaangevende spelers pleiten we voor een fietsbeleid dat in overeenstemming is met de tijd.”

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0