Bosch komt met compacte e-lader

BoschVoor wie lange tochten maakt op een e-bike introduceert Bosch volgend jaar de Compact Charger. Deze is lichter en compacter dan de standaard oplader. Hij weegt circa 600 gram en heeft 40 procent minder volume dan de Standard Charger. Hierdoor past hij in een fietstas of rugzak. Met 2 Ampère laadstroom zorgt het ook bij langere tochten voor volle Bosch PowerPacks.

De Compact Charger is de derde oplader van Bosch, naast de Standard Charger en de Travel Charger. De Compact Charger functioneert bij alle netspanningen (110 tot 230 Volt) en is hierdoor in Europa, de VS, Canada en Australië te gebruiken. Voor de verschillende regio’s heeft Bosch eBike Systems de gepaste netkabel in zijn portfolio. Omdat de oplader geen ventilatiegleuven heeft, is hij ongevoelig voor stof.

De Compact Charger is geschikt voor alle productlijnen van Bosch – de Active Line, Performance Line en Performance Line CX. Met de Charger Adapter is de Compact Charger ook te gebruiken voor de accu’s van de Classic+ Line.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0