BOVAG lanceert BOVAG Fietsaccurevisie

BOVAG-bedrijven kunnen vanaf deze week gereviseerde e-bike-accu’s met twee jaar garantie aanbieden aan hun klanten onder de naam BOVAG Fietsaccurevisie. BOVAG heeft daartoe een aandeel genomen in het gespecialiseerde revisiebedrijf Heskon. Via de website www.bovagfietsaccurevisie.nl kunnen BOVAG-leden e-bike-accu’s grondig laten reviseren. Vrijwel elk type accu is geschikt voor BOVAG Fietsaccurevisie. Dat is belangrijk nu de e-bike definitief is doorgebroken en het aantal gebruikte e-bike fors groeit. Als de accucapaciteit is teruggelopen tot onacceptabel niveau, blijkt investeren in een compleet nieuwe accu voor consumenten vaak een drempel, terwijl ze wel gehecht zijn aan hun fiets. De oplossing ligt in het reviseren van de accu, wat een stuk betaalbaarder is. Daarnaast biedt BOVAG Fietsaccurevisie de BOVAG-ondernemers de mogelijkheid om ingeruilde e-bikes te voorzien van een gereviseerde accu, waarna deze fiets aan een lang tweede leven kan beginnen bij een nieuwe eigenaar. In beide gevallen geeft BOVAG Fietsaccurevisie twee jaar garantie op de gereviseerde accu.

Betrouwbaar
Han ten Broeke, algemeen voorzitter BOVAG: “Dit is goed nieuws voor BOVAG-fietsbedrijven, hun klanten en voor BOVAG zelf. We koppelen het betrouwbare BOVAG-merk aan een prachtig product, de gereviseerde fietsaccu. Daarmee draagt BOVAG bij aan de verduurzaming van mobiliteit, creëert BOVAG mooie extra business voor BOVAG-leden en maakt BOVAG elektrisch fietsen laagdrempeliger. ”
Hannes de Jong, eigenaar van Heskon: “Wij zijn verheugd en trots op deze samenwerking met de BOVAG. Op deze manier kan het reviseren van fietsaccu’s eindelijk een volwaardig professioneel alternatief worden. Met veel vertrouwen en energie zal Heskon de komende tijd klaar staan met raad en daad voor alle BOVAG-leden.”

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0