Brinke e-bike verkrijgbaar in Nederland

BrinkeHet Italiaanse Brinke brengt een mountainbike met trapondersteuning op de Nederlandse markt. De Allroad is een e-bike met Italiaans design die op het eerste gezicht lijkt op een traditionele fiets. De Samsung batterij met een rendement van 420 Wh is volledig geïntegreerd in het frame en met een sleutelvergrendeling afneembaar zodat deze op kantoor of thuis in 4 tot 6 uur kan worden opgeladen. De actieradius is 80 kilometer.

Een centrale, borstelloze motor 8FUN van 250 W met 80 Nm koppeling vormt het hart van de e-bike. Volgens Brinke kan daarmee moeiteloos een helling van 25 procent worden beklommen. Met het maximale niveau van ondersteuning is een snelheid van 25 km/u te behalen. De e-bike is voorzien van het Shimano Deore versnellingssysteem met negen versnellingen.

De trapondersteuning is instelbaar op vijf standen via een LCD-display, van 3″, gemonteerd op het stuur. Gegevens als de batterijstatus, de gemiddelde snelheid en het aantal afgelegde kilometers is via het display afleesbaar. Verder heeft de Allroad een Walk-toets, waarmee de berijder naast de fiets kan lopen zonder deze te hoeven duwen.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0