Büchel wint GERMAN DESIGN Award voor E-Bike licht

design awardBüchel heeft de prestigieuze German Design Award 2024 gewonnen voor hun E-Bike koplamp “Optical 150”. Het opvallende zeshoekige ontwerp van de aluminium en kunststof behuizing overtuigde de jury, waardoor deze koplamp perfect in elk modern e-bike concept past. Met een krachtige 150 Lux en een speciaal ontwikkelde optische lens zorgt de koplamp voor uitstekende lichtverdeling, waardoor het nachtrijden veilig en comfortabel wordt.

De German Design Award is een gerenommeerde prijs met internationale allure en wordt beschouwd als een van de meest prestigieuze prijzen in de designwereld. Büchel, een toonaangevende Europese leverancier van fietsaccessoires, is trots op deze erkenning. CEO Erhard Büchel benadrukt: “Deze award bevestigt onze inspanningen om innovatief design te combineren met hoogwaardige kwaliteit en functionaliteit.”

De German Design Award wordt uitgereikt door de “Rat für Formgebung” stichting, een wereldwijd toonaangevende instelling voor communicatie en kennisoverdracht op het gebied van design, merk en innovatie. Het winnen van deze prestigieuze award weerspiegelt de toewijding van Büchel aan kwaliteit en innovatie in de fietsaccessoire-industrie.

buchel
Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0