BULLS onthult urban EVO e-bike collectie

BULLS onthult urban EVO e-bike collectie voor stedelijke avonturen

Urban e-bikes zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Ze dienen als dagelijkse vervoersmiddelen, vervangen auto’s, bieden sportieve prestaties en dienen als modieus accessoire. Vooral voor jongere doelgroepen zijn slimme functies net zo belangrijk als een modern en slank ontwerp. Maar één aspect wordt vaak over het hoofd gezien: de service in gespecialiseerde winkels. Met meer dan 600 ZEG-dealers in Duitsland, waarvan meer dan 100 gecertificeerde ZEG-kwaliteitswerkplaatsen, introduceert BULLS de Urban EVO-modellenserie voor het jaar 2024 als een garantie voor duurzame mobiliteit.

EVO Amsterdam: duurzaam rijplezier

De BULLS urban EVO Amsterdam trekt onmiddellijk de aandacht! Wat niet meteen opvalt, is dat dit een E-Bike met geavanceerde systeemintegratie is. Het ultra-slanke aluminium frame – beschikbaar als trapeze- of herenframe – herbergt de ongeëvenaard compacte 520 Wh FIT SuperTube-batterij en moderne, slimme functies in het FIT-systeem. Het stijlvolle aluminium frame met geïntegreerde FIT Master Node-bedieningseenheid is ideaal voor stedelijke omgevingen: lichtvoetig, wendbaar en snel. De E-Bike wordt aangedreven door de indrukwekkende kracht van de FIT BAFANG R600-achternaafmotor, die zelfs boven 25 km/u zonder weerstand kan rijden.

Light assist e-bikes: sportief en stijlvol

De nieuwe BULLS Light Assist E-Bikes combineren moderne technologie met sportief minimalisme. Uitgerust met de BAFANG R600 Mini-nabenmotor, geïntegreerde onderbuisbatterij en het FIT E-Bike-systeem, bieden ze maximaal plezier en prestaties met een opvallend stijlvol en minimalistisch ontwerp. Met een krachtige achterwielmotor van 30 Nm en een batterij van 520 Wh bieden deze E-Bikes voldoende energie voor dagelijkse ritten en sportieve avonturen. Het FIT E-Bike-systeem zorgt voor een moderne E-Bike-ervaring met maximale connectiviteit en app-integratie.

Lees meer over de andere fietsen deel van de collectie op de site.

Bron: Bulls

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0