Buycycle gaat samenwerken met Sportwell

Peter Spruit SportwellBuycycle is een samenwerking aangegaan met Sportwell van Peter Spruit. Sportwell gaat zich richten op het uitbouwen en onderhouden van het partnernetwerk in Nederland voor met name het fietsmerk Polygon. “Toen ik voor het eerst een Polygon fiets zag, wist ik meteen dat dit iets speciaals was”, zegt Peter Spruit. “Het frame is uniek, de montage compleet en de consumentenprijs klopt. Dit is een merk dat ik met veel plezier zal representeren, omdat het product juist is en er 100 procent ondersteuning vanuit Buycycle naar de dealers is.”

Spruit is sinds 1983 actief als amateurwielrenner en heeft al verscheidene internationale koersen gereden zoals de “Fleche du Sud” in Luxemburg. Momenteel is hij onderdeel van en sponsort hij het Sportwell Cycling team.

Buycycle is de importeur en distributeur voor Polygon voor de Benelux. De fietsen worden volledig ontworpen, gefabriceerd en geassembleerd in Indonesië. In dit deel van Azië en in Australië is Polygon een van de topmerken met UCI goedgekeurde racefietsen en een professioneel mountainbike team, het Polygon UR team.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0