Buycycle ontzorgt dealers in voorraadbeheer voor merk Polygon

Buycycle, de officiële importeur van het mountainbike- en racefietsmerk Polygon, neemt het voorraadbeheer van haar dealers over en biedt de mogelijkheid om levering op basis van dropshipping te verzorgen. Voorraadbeheer en het doen van grote investeringen zijn volgens Buycycle vaak lastige zaken bij fietsenwinkels, vooral bij het opnemen van nieuwe merken. Het bedrijf wil dealers voor het merk Polygon tegemoetkomen door diverse leveringsvormen aan te bieden.

Eigenaar van Buycycle Fabian Hardjoprajitno: “Wij verplichten dealers niet tot het doen van grote investeringen vooraf. Als zij slechts één à twee fietsen in hun fietsenwinkel plaatsen, dan beheren wij de rest van de voorraad. Daarnaast bieden wij Polygon-dealers met onze webshop een extra verkoopkanaal en marketingtool. Bestelt een consument een fiets, dan leveren wij deze uit via één van de aangesloten dealers.”

Polygon betekent ‘vele zijden’ en het merk werkt vanuit de pijlers Gemeenschap, Eenheid en Delen, aldus Hardjoprajitno. “In dit kader denkt Buycycle niet alleen mee met de fietser, maar ook met de dealers. Door flexibel te zijn in onze leveringsvormen bieden we onze klanten passende oplossingen en kan elke dealer zich tevreden stellen in een samenwerking met ons.”

Polygon

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0