CADEX breidt uit naar all-road en gravel

CADEX heeft een geheel nieuwe reeks allroad- en gravelcomponenten geïntroduceerd. Het gaat daarbij om een uiterst licht WheelSystem van carbon en twee tubeless banden. Het assortiment omvat ook een specifiek ontworpen carbon stuur, dat eind vorig jaar werd geïntroduceerd en dat nauwkeurige stuurprecisie biedt op gevarieerd terrein en onder verschillende rijomstandigheden.

 

Het paradepaardje van de nieuwe reeks is het CADEX AR 35 WheelSystem. De wielen wegen slechts 1.270 gram per set, hebben hookless velgen van carbon en voorzien in de best denkbare stijfheids-gewichtsverhouding. Ze zijn ontwikkeld en ontworpen voor verbeterde klimsnelheid en acceleratie, uitzonderlijke efficiëntie en meer controle op de meest uiteenlopende terreinen. Alleen op relevante plaatsen is de set versterkt met een carbon lay-up. Dat maakt het CADEX AR 35 WheelSystem zowel sterk als superlicht. |Het wiel heeft dezelfde schokbestendigheid als carbon XC mountainbikewielen en is lichter dan toonaangevende wielen van concurrenten.

 

Bij CADEX stoppen we heel veel tijd in het gravelen”, zegt Jeff Schneider, hoofd product en marketing bij CADEX. “Of het nou gaat om lange dagen op onverharde wegen, gevarieerde terreinavonturen of wedstrijden als de Belgian Waffle Ride, we wisten dat bepaalde aspecten van de rijervaring voor verbetering vatbaar waren. Dus hebben we de afgelopen twee jaar onze ervaringen uit de praktijk gecombineerd met onderzoek in het testlab om een WheelSystem te ontwikkelen waarop we nu ongelooflijk trots mogen zijn.”

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0