CADEX GX carbonstuur speciaal voor gravel

CADEX GX carbonstuur speciaal voor gravel

CADEX lanceert met de carbon CADEX GX haar eerste gravelspecifieke stuur. Het heeft een progressieve, gravel-ready vormgeving en is uit één stuk gemaakt, wat het gewicht laag houdt en het voorkomt flexibiliteit van gelijmde verbindingen. Het stuur in breedtemaat 420 millimeter weegt slechts 190 gram.

Het CADEX GX-stuur is geoptimaliseerd voor de specifieke behoeften van gravelbikers. De flare van 16 graden en outsweep van 5 graden, in combinatie met een korte 70 millimeter reach en geringe drop van 115 millimeter, zorgt voor maximale controle in afdalingen en bochten op technisch terrein. De D-vormige bovenzijde met een backsweep van 5 graden zorgt voor meer flexibiliteit en een natuurlijkere handpositie voor lange ritten over ruw terrein. Waar nodig zijn carbonvezels met een hoge treksterkte geplaatst. Daardoor ontstaat een sterk, stijf geheel.

Het CADEX GX-stuur heeft een adviesverkoopprijs van € 399,95 en is vanaf nu verkrijgbaar bij CADEX dealers. Ga voor meer informatie naar www.cadex-cycling.com/nl

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0