Cannondale introduceert de Tesoro Neo X

Cannondale lanceert de Tesoro Neo X Speed en voegt wederom een Speed Pedelec toe aan de collectie. De Tesoro Neo X Speed is gebaseerd op de Tesoro Neo X. Dit succesvolle platform kenmerkt zich door zijn veelzijdigheid wat betreft het meenemen van bagage en het rijden in alle weersomstandigheden en zijn robuuste frame, brede banden en verende onderdelen voor de meest ruwe ondergronden. De Tesoro Neo X Speed is voor veel mensen  een oplossing voor het vervangen van de auto voor de fiets als vervoersmiddel.

Naast de reeds genoemde veelzijdigheid wat betreft het meenemen van bagage en het rijden in alle weersomstandigheden en zijn robuuste frame, grote wielen en brede banden, sterken remmen en verende onderdelen voor de meest ruwe ondergronden, zijn enkele andere onderscheidende kenmerken:

– Het bereik van de accu van 652Wh is eenvoudig uit te breiden door dat het frame voorbereid is voor de montage van een extra accu.
– De sterke motor van Bosch zorgt voor een natuurlijke, stabiele en veilige rijervaring. Met een koppel van 85Nm aen de mogelijkheid om je eigen vermogen tot 340% te boosten.
– Reflecterende details op het frame en de banden vergroten de zichtbaarheid en dus de veiligheid van de rijder.
– Het frame is gemaakt met onze Smartform C1 constructie methode. Deze methode kenmerkt zich door dat wij gebruik maken onze jarenlange ervaring met het maken van aluminium frames. Dit zorgt voor dat de Tesoro Neo X Speed beschikt over een ongelofelijk licht en duurzaam frame met de uitstekende en kenmerkende Cannondale rijeigenschappen.

De Tesoro Neo X Speed heeft een adviesverkoopprijs van € 6.199,- en is verkrijgbaar in de maten SM, MD, LG en XL.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0