Cargoroo haalt 10 miljoen op om Europese steden autovrij te maken

Cargoroo haalt 10 miljoen op om Europese steden autovrij te maken

Cargoroo heeft tien miljoen euro opgehaald bij investeerders. Hiermee breidt Cargoroo haar leidende positie op het gebied van e-deelbakfietsen in Europa uit. Zo worden nog meer autoritten vervangen door een rit met de e-bakfiets en worden steden leefbaarder, gezonder en veiliger.

Het opgehaalde kapitaal maakt verdere groei mogelijk voor de specialist in de elektrische deelbakfietsen. De uitbreiding van het deelconcept in Europa wordt met de investering versneld. Volgend jaar doet Cargoroo haar intrede in meer Duitse steden. Daarnaast wordt het concept in Frankrijk in de stad Lyon gelanceerd. In de Europese steden die al bekend zijn met het deelconcept, zoals Antwerpen en Berlijn, groeit de aanwezigheid van Cargoroo. Het aantal bakfietsen wordt daar aanzienlijk verhoogd.

In Nederland, waar het deelconcept kortgeleden in Eindhoven is gelanceerd, komt de elektrische deelbakfiets in meer buurten en steden beschikbaar. Daarnaast wordt in Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Nijmegen en Arnhem het aantal deelbakfietsen verder uitgebreid. Verder gaat Cargoroo nieuw talent aantrekken om samen nog meer klanten de voordelen van de e-deelbakfiets te laten ervaren.

Cargoroo is een elektrisch deelbakfietsplatform met een vloot van meer dan 700 elektrische bakfietsen. De deelvervoerder richt zich op iedereen die af en toe een bakfiets nodig heeft, zoals ouders die een uitstapje willen maken met de kinderen, mensen die zware of grote spullen moeten vervoeren of studenten die kamers willen verhuizen. Cargoroo is actief in grote steden in Nederland zoals Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Eindhoven, Arnhem en Nijmegen.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0