CEO Accell Group neemt afscheid

Op de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Accell Group, die dinsdag 25 april plaatsvond, is René Takens na 18 jaar afgetreden als CEO van de groep. De huidige CFO Hielke Sybesma zal voorlopig als interim CEO plaatsnemen.

Voorzitter van de Raad van Commissarissen, Ab Pasman, blikt tevreden terug: “We zijn René zeer erkentelijk voor zijn bijdrage aan de ontwikkeling en groei van Accell Group. Hij trad in 1999 kort na de beursgang aan bij een bedrijf met 750 medewerkers en een omzet van 150 miljoen euro. Onder zijn leiding is Accell Group uitgegroeid tot een toonaangevende multinational en de grootste fietsproducent van Europa met 3.000 medewerkers en een omzet van meer dan een miljard euro.”

Tijdens de vergadering werd verder bekendgemaakt dat de omzet in de eerste maanden van 2017 de omzetverwachtingen heeft waargemaakt. Op basis daarvan bevestigt Accell Group de verwachting voor geheel 2017 van een toename van de omzet en de operationele resultaten.

Over het bod dat Pon Holdings eerder deze maand op Accel Group deed werd geen nieuws gemeld, dat wordt volgens de Raad van Bestuur nog altijd ‘zorgvuldig bestudeerd’.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0