Chris Froome bezoekt Factor hoofdkantoor en ontvangt speciale editie fiets

Chris Froome bezoekt Factor hoofdkantoor en ontvangt speciale editie fiets

Taichung, Taiwan – Factor Bikes, het premium merk voor prestatiegerichte fietsen, verwelkomde zevenvoudig winnaar van de Grand Tours, Chris Froome, vorige week in hun hoofdkantoor om hem een speciale editie van de nieuwe O2 VAM te presenteren. De fiets is geïnspireerd op Froome’s ‘spirit animal’, de neushoorn, en zal door Froome worden gebruikt in het seizoen 2024. De speciale kleur is beschikbaar in een zeer beperkte oplage.

Tijdens zijn bezoek aan Taichung ontmoette Froome het ontwerp- en engineeringteam van Factor om de ontwikkeling van het productassortiment van het merk tot en met 2024 en daarna te bespreken. Hij bracht tijd door met het personeel, kreeg inzicht in het gebruik van de nieuwste producten van het merk in zowel training als wedstrijden, waarbij hij input gaf voor toekomstige ontwerpen met de nadruk op de renner.

Froome is een investeerder in Factor en in het merk voor onderdelen en accessoires, Black Inc. Hij zit in de Raad van Bestuur en biedt uniek inzicht op basis van decennia aan ervaring in de racewereld.

Over Factor Bikes
Factor Bikes begon in 2007 als een toonaangevend ontwerp- en engineeringbedrijf, een afsplitsing van bf1systems dat werkte voor toonaangevende merken zoals Ferrari, Aston Martin, Lamborghini, Maserati en vele F1-, MotoGP- en WRC-teams. De eerste carbon fiets van Factor verscheen in 2009. De baanbrekende FACTOR001 liep jaren voor op zijn tijd op het gebied van prestaties, technologische vooruitgang en esthetiek en heeft het precedent en de DNA gezet voor alle toekomstige Factor-fietsen: het uitdagen van de status quo en de grenzen van het mogelijke verleggen. Vandaag de dag bezit Factor Bikes haar eigen carbon productiefaciliteit en is het het enige premium fietsmerk ter wereld dat elk aspect van de productie van carbon fietsen, van concept tot eindassemblage, beheert en controleert.\

Bron: Factor Bikes

dsc07470
Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0