Chris Koppert neemt afscheid als algemeen directeur BBB Cycling

Na bijna 25 jaar werkzaam te zijn geweest binnen Augusta Benelux en later BBB Cycling neemt Chris Koppert deze maand afscheid en draagt zijn taken als algemeen directeur officieel over aan Marc Roelofsen.

Koppert stond samen met Frank Moons aan de basis van het merk BBB Cycling dat sinds 2006 als enige merk exclusief werd gevoerd door Augusta Benelux. Onder hun leiding groeide BBB Cycling uit tot een wereldwijde speler op het gebied van fietsaccessoires. Inmiddels wordt BBB verkocht in 45 landen met een assortiment van ruim 1500 producten.

Om het bedrijf internationaal nog verder te kunnen laten groeien verkochten Koppert en Moons BBB Cycling dit jaar aan PON. Koppert zal nog tot het einde van het jaar in een adviserende rol betrokken blijven bij BBB Cycling.

Omdat Koppert gedurende de 25 jaar met enorm veel mensen heeft samengewerkt, is er gelegenheid persoonlijk afscheid te nemen. Koppert zal daarvoor zondag 18 oktober aanwezig zijn tijdens het ‘BBB Happy Hour’ op de Bike MOTION.  Dat is van 17.00 uur tot 19.00 uur in stand: 11.C008.

Chris Koppert

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0