Codagex breidt assortiment uit met Challenge en Bovelo

Codagex heeft het assortiment uitgebreid met twee nieuwe merken. De importeur/grossier van race- en ATB-merken voert nu de hoogwaardige draadbanden, open tubulars, tubulars, naadloze latex binnenbanden en andere aanverwante producten van het Italiaanse Challenge. Verder heeft Codagex de onderhoudsproducten van Bovelo aan haar assortiment toegevoegd.

De producten van Challenge worden met de hand gemaakt om de allerhoogste kwaliteit te kunnen waarborgen.  Het assortiment bestaat onder meer uit cross, MTB- en racebanden. Het Franse Bretagne-Séché-Environnement Team rijdt de Tour de France met de banden van Challenge.

De onderhoudsproducten van Bovelo bevatten ontvetters, schoonmaakproducten, smeermiddelen en montagevet. De producten zijn in samenwerking met de wielerploegen Vastgoedservice, Fidea en het Rabobank Development team ontwikkeld. Daardoor zijn de Bovelo-producten tot in detail afgestemd voor iedere vorm van fietsen (Race, ATB, Cyclocross), en houden ze fietsen van as tot zadel in topconditie.

challenge  Bovelo

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0