Conimex aangekondigd als exclusieve distributeur voor Ere Research in België en Luxemburg

Conimex aangekondigd als exclusieve distributeur voor Ere Research in België en Luxemburg

Ere Research kondigt met trots hun nieuwe samenwerking aan met Conimex. Met ingang van 1 januari 2024 is Conimex de exclusieve distributeur geworden van Ere Research voor de Belgische en Luxemburgse markt. “Ere Research staat bekend om zijn innovatieve en geavanceerde fietsonderdelen die zowel professionele als amateurfietsers aanspreken”, zegt Conimex. “De toewijding aan precisietechniek en hoogwaardige materialen heeft Ere Research wereldwijd tot een vertrouwde keuze gemaakt.”

Conimex streeft ernaar zijn assortiment eersteklas fietsproducten en accessoires uit te breiden met de producten van Ere Research. Thibaut Van Goubergen, Managing Director bij Conimex, benadrukt: “We zijn verheugd om samen te werken met Ere Research als hun exclusieve distributeur in België en Luxemburg. De toewijding van Ere Research aan prestaties en hoogwaardige fietsproducten sluit perfect aan bij onze missie om de beste fietsuitrusting aan de Belgische markt te bieden.”

Fietsers kunnen uitkijken naar de innovatieve productlijn van Ere Research, waaronder hoogwaardige banden, zadels, stuurlint, afdichtmiddel en accessoires geschikt voor diverse fietsdisciplines. “Het uitgebreide distributienetwerk van Conimex, in combinatie met deskundige medewerkers, zal ervoor zorgen dat Ere Research-producten gemakkelijk beschikbaar zijn en goed worden ondersteund in België en Luxemburg.”

Voor meer informatie over Ere Research-producten of om een lokale Conimex-winkelier te vinden, kunt u terecht op Conimex.

Bron: Onewaybike

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0